POPup EXPO in Brighton

In 2017 organiseerden we in opdracht van Brighton Spiegeltent een popup EXPO tijdens het Brighton Fringe Festival:

#1 PAVILLION 7090

Gedurende 2 weken veranderde een leegstaande bouwkeet in een paviljoen dat gevuld was met performance, muziek, teksten, films en installaties. PAVILLION 7090 werd een thuishaven voor onze merkwaardige, soms obscure of gewoonweg nieuwsgierige blik op het leven om ons heen. 

#2 HULDEBIET - een dramatisch concert

Een voorstelling over de kneedbaarheid van betekenis. Een poëtische sequentie van diaprojecties, muziek, installaties en scènes toont de kwetsbaarheid en het verlangen van drie mensen die erbij willen horen en een feestje willen bouwen.

#3 De Kwalstrik - Satie 3D

De Kwalstrik is een hommage aan Erik Satie: een concert in 3D, waarin muzikale conversaties en improvisaties van de vier musici over elkaar heen buitelen.

#4 Sorry

De Viking, de Hubbabubba Kauwende Slet en de Kluizenaar hebben het bordje "NIET STOREN" op de deur van hun hotelkamer opgehangen. In de solovoorstelling SORRY geeft Harald Austbø een kijkje in hun wereld van hout, snaren en paardenhaar. 

# 5 Pappadag

 Met zijn solovoorstelling Pappadag rekt Bert Hana de grenzen op van theater en presenteert een familie diashow met een bloedstollend einde. Ongemakkelijk kippenvel van begin tot het einde.

KOEN KAPTIJN
NORA MULDER
BERT HANA
HARALD AUSTBØ
BART DE VREES